Miskolc

2019.12.12. 20:00

Észak előfizetéssel Toyota Yarist nyerhet

Holnap indul a Mozaikkereső nyereményjáték előfizetőink részére.

A pénteki TV Műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény, amire mindenképp szüksége lesz. Hűséges előfizetőink számára, hálánk jeléül idén elindítjuk a Mozaikkereső nyereményjátékunk, amelyen összesen 19 db 1.000.000 Ft értékű Edenred kártyát, 19 db laptopot, 19 db konyhai robotgépet, 19 db robotporszívót és 19 db wellness pihenést sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért. A fődíj pedig 3 db Toyota Yaris, amelyet akár Ön is megnyerhet.

Köszönet a hűségért

Ezzel szeretnénk megköszönni, hogy nap, mint nap lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot Önnek indítjuk. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel 2019. december és 2020. január hónapban, akkor ne habozzon, játsszon Ön is és nyerje meg a nyeremények egyikét. A játék menete nagyon egyszerű, a december 13-ai TV Műsor számunkban jelenik meg a játékszelvény, amelyre a december 13-tól számítva 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani majd beküldeni a szelvényt a megadott címre és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét. A 11 mozaikdarab közül 1 egy JOKER, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben lemaradna valamelyikről. Ez a JOKER mozaik darab december 27-én jelenik meg.

Előfizetőknek

A játékban csak előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január hónapban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2020. január 29. 10:00 órakor, az összevont fődíj sorsolása 2020. január 30. 10:00-kor kerül megrendezésre közjegyző jelenlétében. A 3 db Toyota Yaris személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között sorsoljuk ki. Az 1.000.000 Ft értékű Edenred kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellness pihenés közül pedig napilaponként 1-1 db-ot vihetnek haza szerencsés nyerteseink. A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Pénteken keresse a TV Műsor magazin mellékletet, benne a játékszelvénnyel, ne hagyja ki, és játsszon velünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában