Ellenőrzés

2019.12.06. 09:30

A Mikulás lesz az ellenőr

Virgács is járhat a bliccelésért az adventi villamoson.

Tajthy Ákos

Az idei adventi villamos olyan, mint egy mézeskalácsházikó

Forrás: ÉM

A Mikulás és legtréfásabb segítője lesz a jegyellen­őr december 6-án, pénteken és december 8-án.

A 202-es Tátra, vagyis Miskolc örökös adventi villamosa idén mesebeli mézeskalács házikóvá alakult, így rója a köröket az 1-es villamos vonalán december 1-je, vagyis advent első vasárnapja és 2020. január 6-a, vagyis vízkereszt között. Azt már a miskolciak is megszokhatták, hogy az adventi villamosokon különböző szórakoztató programokkal is készül a Miskolc Városi Zrt. (MVK).

Ezek között az első a Mikulás látogatása: pénteken és vasárnap az adventi villamos két házigazdája, Mézes Manci és Marcipán Marci mellett két meglepetésvendéggel is találkozhatnak az utasok: a Mikulás és a krampusz kérheti majd a jegyek és bérletek felmutatását a szerelvényen. Az, hogy szaloncukor vagy jelképes virgács lesz-e a jutalom, kiderül a december 6-án, pénteken a Tiszai pályaudvarról 06:51-kor és 08:21-kor induló, illetve a december 8-án, vasárnap a Tiszai pályaudvarról 08:25-kor és 11:55-kor induló villamosokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában