Kaotikus helyzet

2019.11.04. 09:00

Válságmenedzser segíti a miskolci tömegközlekedést

A polgármesternek (is) elege lett a kaotikussá vált miskolci tömegközlekedési helyzetből.

Szaniszló Bálint

Illusztráció

Fotó: Ádám János

Az MVK Zrt. vezetése nem képes úrrá lenni a mára tragikussá vált helyzeten, sőt olyan járatritkítást jelentett be, amely összeegyeztethetetlen mind az utazók igényeivel, mind a társaság küldetésével, Veres Pál polgármester úgy döntött, hogy polgármesteri biztosi pozícióra haladéktalanul válságmenedzsert nevez ki, akinek elsődleges feladata lesz, hogy a lakosság bevonásával tegye rendbe a mára kaotikussá vált miskolci tömegközlekedést – tudtuk meg a városházától. Kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy később adnak tájékoztatást arról, hogy mikortól él az intézkedés és ki lesz a válságmenedzser.

A polgármester a szakmai szervezetekkel és szövetségekkel is együttműködve keres megoldást a tarthatatlan állapotokra, miután az MVK Zrt. az elmúlt napokban semmilyen eredményre nem jutott a helyzet kezelésében, hiába ajánlott fel és biztosított a Városháza minden segítséget. A felelősségre vonás sem marad el, mert megengedhetetlen, hogy egy társaság ennyire alacsony színvonalon teljesítsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában