Miskolc

2019.11.26. 16:45

Lakossági fórum az Aradi sétány lezárásáról

Megkérdezik a lakókat a tapolcai fejlesztés miatt szükséges átmeneti változásokról.

A tapolcai strand kettes ütemének építése miatt jövő hét hétfőtől több hónapra lezárják az Aradi sétányt – közölte a miskolci polgármesteri hivatal.

A most épülő élményfürdő és a 2015-ben átadott nyitott strandfürdő összekötésének megoldásaként egy kültéri, felszín feletti híd épül az Aradi sétányon. A híd építési munkálatai 2019. december 2-án kezdődnek, a kivitelező balesetvédelmi okokból lezárja a forgalom elől a sétányt. A munkálatok befejezése jövő év nyarán várható – írják.

A munkálatok és az útlezárás főként a tömegközlekedést és a gyalogosforgalmat érinti, a várható változásokról lakossági fórumon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A Miskolctapolcai Strandfürdő Panoráma Éttermében november 28-án délután fél ötkor kezdődő fórum részt vesz Varga Andrea, Miskolc alpolgármestere, Lengyel Katalin, a Miskolc Holding projektirányítási igazgatója, Juhász János, a MVK üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgatója, Erdeiné Gadó Helga, Miskolc megbízott főépítésze, Scheitzner Beáta, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezető igazgatója és a kivitelezést végző cég főépítésze és építésvezetője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában