civil szervezetek karácsonyfái

2019.11.29. 09:30

Kinyitott az Angyalkert

Csütörtökön megnyílt a miskolci városháza udvarán a kültéri tárlat.

Novák Krisztina

Ünnepi díszbe öltözve

Fotó: Vajda János

Az Angyalkert, avagy civil szervezetek karácsonyfái kültéri tárlat az Advent Miskolc rendezvénysorozathoz kapcsolódó esemény.

A rendezvény fővédnöke, dr. Varga Andrea alpolgármester elmondta, hogy a megyében működő közel háromszáz szervezetből huszonötnek sikerült most képviseltetnie magát. Hozzátette, nagyon fontosnak tartja, hogy legyen összefogás és partnerség a civilek és a döntéshozók között.

Karácsonyi hangulatban

A fenyőfákat idén is a szervező, a miskolci önkormányzat biztosította, a díszítésről pedig minden szervezet maga gondoskodott, a tevékenységükhöz és az arculatukhoz illő, rájuk jellemző egyedi módon. A karácsonyi hangulatról zenei aláfestéssel a Miskolci Egressy Béni – Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai, Ritter József gitárművész és Csík Noémi hegedűművész gondoskodtak.

A kiállítás egészen vízkeresztig látogatható, ügyfélszolgálati időben, a Miskolci Polgármesteri Hivatal udvarában, ami a Városház tér 8. felől közelíthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában