szociális munka napja

2019.11.25. 12:00

Az áldozatos munkát köszönték meg

Megtartották a szociális munka napját Cigándon.

Forrás: bodrogkoz.com

Fotó: Némethy András

Minden településnek vagy már megvannak, vagy szépen lassan kialakulnak a saját hagyományai, amelyhez ragaszkodnak. Nincs ez másként a Bodrogköz egyetlen városában, Cigándon sem, ahol évről évre megünneplik a szociális munka napját.

Ünnepelhetik is, hiszen a Bodrogköz járási székhelyén meglehetősen jól kiépült és olajozottan működik a szociális ellátórendszer.

Jubilánsok

Immár hagyományosan az ilyenkor szokásos vacsora keretében köszöntötték a szociális területen dolgozó kollégákat a kistérséghez tartozó polgármesterek és a Szociális Szolgáltató Központ vezetői.

A rendezvény célja az volt, hogy köszönetet mondjanak az ágazatban dolgozó kollégáknak az egész éven át tartó áldozatos, fáradhatatlan munkáért.

A vendégeket Oláh Krisztián a Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke köszöntötte elsőként.

Dakos Jánosné intézményvezető-, valamint Szilvásiné Bernát Judit és Kertész Zoltán intézményvezető helyettesek köszöntötték a 10 éve szolgálatban álló dolgozókat és ajándékcsomagot adtak át minden egyes dolgozónak.

Kristóf István cigándi református lelkipásztor szép gondolatokkal méltatta az egybegyűlteket.

Az est vidám, zenés vacsorával folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában