Edelény

2019.10.03. 15:00

Kifogták az „aranyhalat”

Hosszú évtizedek után lett újra országos első a megyei horgászválogatott.

Kolodzey Tamás

A Magyar Országos Horgász Szövetség kétnapos versenyt rendezett a megyei tagszövetségek által delegált válogatottak részére. A kétnapos eseményre Rakacán át vezetett az út: az Edelényi járásban lévő tóra a helyi egyesületek a legjobbjaikat küldték, majd a harminc szereplőből nevezték meg azokat, akik mehettek Szegedre.

Kilencen

A csapat így hivatalosan is kiérdemelte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei horgászválogatott elnevezést, majd jött a hab a tortára. A tizenkilenc megyei együttes vetélkedéséből szűkebb pátriánk kilences „fogata” érdemelte ki az aranyérmet. A borsodi győztes társaság: Hidegné Fekete Anikó, Hideg Attila (csapatvezető), Deák Levente, Márton Zsolt, Péceli János, Szalai Márton, Kiss Ádám, dr. Németh Zoltán, Szeszák Róbert.

Az úgynevezett finomszerelékes bajnokság keretében kárászra, keszegre és pontyra mentek, az összteljesítményt pedig azután a súly határozta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában