Ifiház

2019.09.12. 10:30

Házon belül találtak helyet a csoportoknak

Többségében a Miskolci Kulturális Központ létesítményein belül sikerült helyet biztosítani az Ifjúsági és Szabadidő Ház korábbi színháztermét használó művészeti csoportok foglalkozásainak.

Tajthy Ákos

Mint ismert, a korábbi színházterem átalakításával, annak helyén jött létre a Miskolci Önkormányzati Rendészet Operatív Műveleti Központja, melyet a hét elején adtak át.

Kiderült, a januártól tartó egyeztetések eredményeképpen a táncórákat ma már a tükrös táncteremben tartják, melyet részben át is alakítottak. A Miskolci Majorette Egyesület nagyobb csoportjai az Adyban, illetve a Bartókban tartják edzéseiket, és az Illés klub is megtalálta új helyét az Adyban. A változásokat a felnőtt- és a gyermekcsoportok tagjai, vezetői és szülei is megértették és elfogadták, tudtuk meg Alakszai Zoltán jegyzőtől. Azt is, hogy a Balázs Győző líceum továbbra is az ifiház termeit bérli a mozgásművészeti órái részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában