Alsóvadász

2019.09.03. 19:30

Falunapon ünnepeltek együtt kicsik és nagyok

Idén is volt főzőverseny, sportvetélkedő és persze zene egész nap.

Horváth Imre

Bódi Guszti és Margó is színpadra lépett

Forrás: Magánarchívum

Falunapot tartottak a közelmúltban Alsóvadászon, ahol főzőversennyel, sportversenyekkel, ugrálóvárral, körhintával és egész napos zenével várták a kilátogató családokat.

Minden korosztályra gondoltak

A nap programja már hagyományos módon a főzőversennyel indult, melyre idén tizenegy csapat nevezett. Az is hagyományos már, hogy a főzéshez az önkormányzat biztosítja a húst – 5 kilót kaptak csapatonként –, a tűzifát, de a sátrat, asztalokat, lócákat is, ha igényt tartanak rá. Kora délutánra minden étel elkészült, és a zsűri mindegyiket meg is kóstolta, így sor kerülhetett az eredményhirdetésre és az első három helyezett díjazására. Ezt követően lépett színpadra az idei falunap sztárvendége, méghozzá Bódi Guszti & Margó, melyet retró buli követett.

Idén sem maradtak el a gyerekprogramok, így volt egész nap arcfestés, ugrálóvár, lufihajtogatás, körhinta, sőt sorversenyeket is tartottak, a sportversenyek között pedig szerepelt a kispályás foci, kötélhúzás, hulahoppozás, ugrálókötelezés és zsákban futás. Az alsóvadásziakat pedig egy tál babgulyásra is megvendégelte az önkormányzat az idei falunap alkalmából, tudtuk meg Szemán János polgármestertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában