Kvaterkázás

2019.09.22. 15:30

Hangulatmorzsák az Avasi Kvaterkáról

Elcsíptük, milyen volt a buli a CineFest záróünnepsége után.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Novák Krisztina

Novák Krisztina kolléganőnk fényképezőgépével járta a szombat esti Avasi Kvaterkát, hogy elcsípjen egy kicsit a remek hangulatból. Bár az időjárás igencsak hűvösre fordult, ez sokakat nem akadályozott meg abban, hogy egy jó pohár bor mellett beszélgessenek. Akár a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál idei alkotásairól, filmes élményekről, a közelgő őszi teendőkről, lehetőségekről vagy programokról.

A kvaterkán Darázs Richárd és Kapusi Krisztián az Avas könnyűkultúrájáról mesélt, Spóner Péter pedig a múltbéli Miskolcról és az Avasról, hordókészítésről és borászatról anekdotázott. Természetesen most sem nélkülözték a látogatók a remek zenei válogatásokat sem. A fellépők különböző filmzenei válogatásokkal várták a vendégeket, miközben a legjobb miskolci vendéglátóhelyek kulináris remekművekkel, valamint a tokaji és a bükki borvidék boraival kényeztették a kvaterkázókat.

Hűvös idő ellen puha kabát és sál, kellemes zene, finom italok, jó barátok, nagy nevetések, még nagyobb beszélgetések: mi más kellene még egy remek szombat estéhez?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában