Élőben jelentjük a lecsófesztiválról

2019.08.03. 16:35

Muzsikaszó, rotyogó üstök és jókedv az Avason

Remek hangulatban telt a VIII. Lecsó- és Pecsenyefesztivál szombati napja.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Alakul a molekula

Fotó: BNE

Augusztus első hétvégéje mondhatni igen „paprikás” hangulatban telt, amit a VIII. Lecsó- és Pecsenyefesztiválon résztvevők tanúsíthatnak.

 

Az Avas tetején felperzselődtek a tüzek, izzottak az üstök, rotyogtak a lecsók, sercegtek a pecsenyék, csilingeltek a poharak, az enyhe nyári szellő szárnyán pedig szállt a muzsikaszó és a kacagás. A barátságos vetélkedésben mindenki nyert, ha mást nem, finom ételeket mindenképpen, hiszen a lecsófőzőverseny szombaton zajlott. A talpalávalót Horváth Jenő és zenekara húzta lehengerlő módon, akik bármelyik lagzi hangulatát is felfokozzák, s bár itt lakodalom éppen nem volt, de a mi hangulatunkhoz jócskán hozzátettek gyönyörű nótáikkal. Megtöltöttük a bendőnket és a szívünket is, és az sem szegte kedvünket, hogy az eredményhirdetés végét és az épp kezdődő kamabajnokságot egy gyorsan átvonuló zivatar áztatta. Ám inkább beszéljenek helyettünk a képek, részletesebb beszámolót az Északban olvashatnak hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában