Miskolc

2019.08.08. 15:00

Miskolci énekes a Virágkarneválon

A miskolci gyökerekkel rendelkező Pál Dénes is ott lesz az augusztus huszadikai debreceni Karneváléjen.

Novák Krisztina

Pál Dénes lesz az egyik sztárfellépő a debreceni Karneváléjen

Korunk népszerű előadóinak tolmácsolásában az elmúlt 50 év hazai nyári slágerei szólalnak meg a több mint húszezer ember befogadására alkalmas Nagyerdei Stadionban. Pál Dénes ráadásul kétszer lép színpadra, hiszen – egy meglepetésdalon kívül – Nagy Bogival egy gyönyörű duettet is előad majd.

Megtiszteltetés

– A stadion megépülése előtt többször is felléptem a Debreceni Virágkarneválon, szeretem a várost, ezért hatalmas megtiszteltetésként ért, hogy az 50. Debreceni Virágkarnevál alkalmából engem is meghívtak az arénashow-ra – mesélte lapunknak Dénes. – Bevallom, nem rendszeres, hogy ilyen nagy létszámú közönség előtt lépek fel, ezért izgulok kicsit. Egyeztettünk Bogival, és a debreceni, dél­előtti próbán kívül Budapesten is gyakorolunk majd, hiszen korábban még sohasem dolgoztunk együtt. Mindezek ellenére ismerjük a másik munkásságát, pont ezért nem tartok a közös munkától. Tehetséges, ráadásul a korához képest nagyon éretten áll a munkához, ezért biztos vagyok benne, hogy nagyon jó partner lesz – tudtuk meg az énekestől. Dénes azt sem titkolta, hogy nem a táncos lábairól híres, de azért minimális koreográfia még belefér az előadásba. – Az egy-kétezres városi rendezvények és a MOM-beli hatszáz fős közönség nem annyira a koreográfiát, mint inkább a szto­rizgatós, részletgazdag és közvetlenebb elő­adást igényli. A nagyszínpadot viszont „be kell lakni”, ami teljesen más stílusú előadásmódot követel, ezért is nagy kihívás – mesélte.

Dénest az utóbbi időben rengeteg megyei rendezvényen lehetett látni, aki azonban lemaradt ezekről, bepótolhatja augusztus 25-én Szerencsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában