Önkormányzati választás 2019

2019.08.13. 13:02

Alakszai: megvédjük Kriza Ákost és munkájának eredményeit!

Sajtótájékoztatón állt ki a jelenlegi polgármester mellett Alakszai Zoltán.

Tajthy Ákos

Alakszai Zoltán

Fotó: Vajda János

A politikai közössége és a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje is meg fogja védeni Kriza Ákos emberi méltóságát és munkájának eredményeit a kampányban várható ellenzéki támadásoktól – ezt Alakszai Zoltán jelentette ki kedd délelőtti sajtótájékoztatóján. A polgármesterjelölt szégyennek nevezte, hogy a miután Kriza Ákos elmondta, hogy rosszindulatú betegsége miatt kénytelen az élvonalbeli munkától visszalépni, az ellenzék két lábbal szállt bele a regnáló polgármesterbe.

 

- Miközben látszatra együttérzést mutattak, addig a legaljasabb módon híresztelni kezdték, hogy valójában nem is betegség áll visszalépése hátterében, hanem az, hogy megijedt Gyurcsány Ferenc és az MSZP jelöltjétől, Veres Páltól. Ez nevetséges, a legutóbbi Závecz mérés szerint 44%-26% a Fidesz-összellenzék eredménye a polgármesterjelölti pártversenyben. Aki egy beteg embert kilenc év szolgálat után nem együttérzéssel enged el munkájából, hanem hamis találgatásokat sugall, az Tamási Áron után szabadon „bizony embernek hitvány, és magyarnak is alkalmatlan” – hangsúlyozta Alakszai Zoltán. Hozzátette: akik képesek egy köztiszteletben álló polgármesterbe így beleszállni, azoktól semmi jót nem várhat a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában