ikonikus épület

2019.07.05. 10:30

Tovább keresik, kutatják a Juno befektetőjét

Kezd belefáradni a Junoval kapcsolatos álhírekbe az épület tulajdonosa.

Tajthy Ákos

Rendszeresen látnak napvilágot városi legendák, pletykák az épület sorsáról

Fotó: Kozma István

Továbbra is befektetőt keres Feuerabend László a Junóval kapcsolatos grandiózus terveinek megvalósítására – ezt maga a miskolctapolcai néhai szálló épületének tulajdonosa erősítette meg érdeklődésünkre.

Le fogják bontani?

Az épülettel kapcsolatban rendszeresen látnak napvilágot városi legendák, pletykák. Legutóbb éppen egy ingatlanos oldalon jelent meg egy hirdetés – ilyen amúgy volt már 2018-ban is – melyben 780 millió forintért hirdették az ingatlant. Feuerabend László akkor azt mondta, ezt már valaki szórakozásból csinálja vele. Most egyik olvasónk kereste meg a szerkesztőséget azzal, hogy úgy hallotta, az épületet le fogják bontani.

„Nem is tudom, hogy hány álhír látott már napvilágot az elmúlt tizenöt évben. Mindig jönnek emberek, akik jobban tudják. Megmondom őszintén, én már belefáradtam ebbe” – zárta rövidre Feuerabend László.

Arról többször is hírt adtunk, hogy a tulajdonos fejlesztené a szállodát, elképzelései szerint bővítené a létesítményt 108-ról 220 szobásra.

Azt tehát továbbra sem tudni, mi lesz a sorsa a 2001 óta zárva tartó hotelnek, ami viszont biztos, Feuerabend László ígérete szerint jövő héten beleshetünk majd a hosszú ideje üres létesítménybe, a képeket, felvételeket pedig természetesen Önöknek is megmutatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában