Miskolc

2019.05.07. 14:04

Ott kell megoldani, ahol a probléma van

Telt házzal indult a Fidesz európai parlamenti választásokat megelőző országjáró kampányának miskolci fóruma az Avasi Gimnázium színháztermében.

Az „Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!” elnevezésű esemény központi témája a migráció volt. Csöbör Katalin ország­gyűlési képviselő köszöntő beszédében ennek veszélyeiről és a kormány családvédelmi akciójáról is szót ejtett. A modern kori népvándorlás legfőbb okai a klímaváltozás, a háború előli menekülés és a közel-keleti, valamint afrikai népességrobbanás – fogalmazott a képviselő.

A fórum meghívott vendége Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke volt. Novák Katalin elmondta, személy szerint abszolút Európa-párti, és hazánk jövőjét továbbra is Európa részeként képzeli el.

Azt is hozzátette: mindezek mellett az a véleménye, hogy a nyugati bevándorlási politika rossz irányba halad. A demográfiai adatok szerint a kontinens népessége csupán a fokozott migráció miatt nő – jelentette ki az államtitkár. Elmondása szerint Magyarország célja, hogy a megoldást vigye oda, ahol a probléma van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában