Közlekedés

2019.05.24. 18:30

Forgalmi változások a Hősök napján Miskolcon

Lezárják a Görgey út egy szakaszát és a városi buszok is másképp járnak a megemlékezés idején.

A Hősök napja alkalmából tart megemlékezést és koszorúzást a miskolci önkormányzat május 26-án, vasárnap a népkerti Országzászlónál és a Hősök Temetőjében.

A népkerti program miatt vasárnap várhatóan 9:15 és 9:45 között a rendőrség lezárja a forgalom elől a Görgey Artúr utca körforgalom – Lévay József utca közötti szakaszát – közölte a polgármesteri hivatal. Mint írják, a Budai József és a Mikes Kelemen utca kereszteződését is érinti a lezárás, a két utcából csak a Csabai kapu irányába lehet kihajtani. Kerülni a Király utca irányába lehet a harminc percesre tervezett lezárás idején.

A rendezvény miatt több autóbuszjárat is terelve közlekedik – ezt már a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. írta. Vasárnap, 09:15-től várhatóan 10:00-ig, emiatt a 14-es, 20-as, 28-as, 34-es és 35-ös autóbuszok nem érintik a Népkert megállót, helyette a Szigligeti téren állnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában