Helyi közélet

2019.05.02. 16:47

360 fokos videó: Öt év egy kosárban Sajószentpéteren

Sajószentpéter - A Hírek360 csapata májuskosárnézőben járt, és egy különleges remekműbe botlott.

Sajószentpéter - A Hírek360 csapata májuskosárnézőben járt, és egy különleges remekműbe botlott.

Kedd reggel a szokásosnál is többen ácsorogtak Kakszi Alexandra virágboltja előtt, aki egy olyan hatalmas májuskosár elkészítésére kapott felkérést, ami be sem fért az üzletbe, ezért a kirakat előtt, az utcán dolgozott.

Esküvő készül

– A megrendelő régi, kedves ügyfelem, aki azzal állt elő, hogy fehér színű májuskosarat szeretne, amihez ő hozná a kosarat – mesélte Alexandra. – Hozzászoktam a különleges kérésekhez, de ebben az esetben nem igazán értettem, miért nem jók az én kosaraim. Az értetlenkedésem csak addig tartott, amíg meg nem tudtam, hogy a fiatalember egy két méter tíz centiméter magas, és másfél méter széles kosárral érkezne, ami elég rendhagyónak számít.

Az úriember ugyanis hat éve van együtt a párjával, de csak az első évben ajándékozott a hölgynek májuskosarat, mert úgy döntött, hogy a következőt akkor adja, ha igazán komolyra fordul a kapcsolat. A lánykérés már megvolt, ő pedig tartotta magát a döntéséhez, ráadásul szeretett volna kitenni magáért és kárpótolni menyasszonyát az elmúlt öt év elmaradt kosarai­ért.

Ezzel a különlegességgel biztosan nem okozott csalódást.

Novák Krisztina | hirek360.hu -


Nézz körbe 360 fokban!

A " target="_blank" rel="noopener">videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában