Helyi közélet

2019.04.05. 07:05

Tavaszköszöntő Rockfesztivál a miskolci Cornerben

Miskolc - Harmadszor szervez találkozót közös zenéléssel a Miskolci Zenész Klub.

Miskolc - Harmadszor szervez találkozót közös zenéléssel a Miskolci Zenész Klub.

Ahogy arról már beszámoltunk, a közösségi oldalon indított Miskolci Zenész Klub szeretné egy helyre terelni a miskolci-borsodi vagy innen elszármazott zenészeket. Ennek keretében pedig olyan estéket is szerveznek, amelyen a helyi zenekarok színpadra lépnek, megmutatják magukat, és a zeneszerető közönség alaposan kibulizhatja magát. Az első tavalyi alkalom inkább afféle ismerkedős, jammelős este volt, míg idén január végén a város egyik legendájának számító Zselencz „Zsöci” Lászlóval kiegészülve számtalan zenész lépett színpadra zenekartól függetlenül, hogy szórakoztassák egymást és a közönséget.

Április 5-én este pedig jön a harmadik alkalom, amely a Miskolci Zenészklub LIVE III. Tavaszköszöntő Rockfesztivál címet kapta, és amely pénteken este a Corner Stage-ben, 20 órakor veszi kezdetét. Ezúttal öt zenekar fogja megmutatni magát. Elsőként a Róka lánya formáció, majd őket követi a Karma Folk, illetve az Ildi Rider és az Absolut Rock Band. Zárásként egy teljesen új formáció lép közönség elé, akik most mutatják meg magukat elsőként ebben a felállásban, ők a Völgyi Bécó és a MINI-ARTűr. A zenekarok koncertje után most sem marad el az élő jam session a zenészek közreműködésével.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában