Helyi közélet

2019.04.08. 08:43

Lánykérés a hernádnémeti focipályáján

Hernádnémeti - Azt hitte, a kezdő­rúgást fogja elvégezni a hazai mérkőzésen.

Hernádnémeti - Azt hitte, a kezdő­rúgást fogja elvégezni a hazai mérkőzésen.

Először játszott hazai pályán a Hernádnémeti SE megyei II. osztályban játszó csapata tavaly szeptember óta, ugyanis felújították a pálya gyepét, új mobillelátók épültek, és eszközbeszerzésre is volt lehetősége az egyesületnek. A 2019-es első hazai bajnoki azonban nemcsak azért marad emlékezetes, mert végre újra saját pályán játszhatta a csapat a hazai mérkőzését, hanem mert az egyik játékos a mérkőzés előtt a pályán kérte meg barátnője kezét.

Kiss Renáta azzal a tudattal sétált fel a gyepre, hogy elvégzi a kezdőrúgást a nevezetes idei első hazain. Ehelyett Gyöngyösi Miklós, a hazaiak kapusa letérdelt elé, és gyűrűvel kérte meg a kezét, miközben a hangszórókból a kedvenc daluk szólt, a lelátón pedig tűzijáték és színes füst tette felejthetetlené a pillanatot. Renáta még az első félidő vége felé, a gratulációk fogadása után is nehezen találta a szavakat.

Nem számított rá

„Négy és fél éve vagyunk együtt, és beszélgettünk már a közös jövőnkről, de még konkrétumok nélkül, erre nem számítottam. Csak akkor esett le, hogy mi történik, amikor Miki letérdelt előttem. Annyira meglepődtem, hogy gondolkodni sem tudtam szinte, alig tudtam kimondani az igent, pedig nagyon akartam” – mesélte.

Persze erre a fontos mérkőzésre a két fiatal családja is hivatalos volt, így szemtanúi voltak a nem mindennapi lánykérésnek, amit este hangulatos családi bulin is megünnepeltek.

ÉM-HI


[related-post post_id="4196968"]

[related-post post_id="4121220"]

[related-post post_id="4175556"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában