Helyi közélet

2019.04.09. 13:57

Kornélia, Bandi és Edison keres gazdát ezen a héten

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000–12 000 forint. Érdeklődni a 46/345103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.

ÉM


Kornélia egyéves közepes termetű, keverék szuka. Színezete és testfelépítése rottweilerre emlékeztet, ezért inkább kertes házba ajánlott, annál is inkább, mert egy energiabomba. Bandival majdnem egy időben került be a menhelyre Perecesről, ezért még megfigyelés alatt áll. Sportos gazdihoz vagy türelmes család mellé javasolják jelenlegi gondozói.


Bandi kétéves, nagy testű, sima szőrű, keverék kan. Ennek ellenére néha szüksége lehet cseppnyi szőrápolásra. Nyugodt, kedves kutya, akiből testalkatánál és jelleménél fogva is jó házőrző válna, de lakásba nem ajánlott. Március közepén fogták be Miskolcon, ezért még tart megfigyelési ideje, és azóta repesve várja szerető álomgazdáját a gyepmesteri telepen.


Edison kedves, hároméves, közepes testalkatú, családbarát, keverék kan. Türelmes és felelős gazdira lenne szüksége, aki nyugodtan megvárná, amíg alkalmazkodik új környezetéhez. Március vége óta lakik a Miskolci Állategészségügyi Telepen, ezért viszonylag kevés menhelytapasztalattal bír, ugyanakkor mikrochip számmal már rendelkezik.


[related-post post_id="4184060"]

[related-post post_id="4175929"]

[related-post post_id="4169645"]

[related-post post_id="4162378"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában