Helyi közélet

2019.04.04. 12:06

Aranyos a MEAFC csapat

Miskolc - Miskolci siker született a Siófokon rendezett bridzsvidékbajnokságon.

Miskolc - Miskolci siker született a Siófokon rendezett bridzsvidékbajnokságon.

„Számunkra különösen édes ez az eredmény, hiszen régen örülhettünk ilyen sikernek – mondta Bárczy Tamás, a Miskolci EAFC szakosztályvezetője. – A tizenöt csapat vetélkedésében kiegyensúlyozott játékkal, kétséget sem hagyva diadalmaskodtunk. Tizenegy meccsünkből kilencet nyertünk, és egy döntetlen mellett csupán egy vereségünk volt. Sikerünkkel bejutottunk a Magyar Kupa legjobb tizenkettes mezőnyébe, és hamarosan a budapesti riválisunk legyőzésével kerülhetünk tovább, a célunk ugyanis az, hogy elhódítsuk a serleget. A csapat tagjai: Jezsó Károly, Jónap Ferenc, Pócsik Gyula és Szőllősi Mihály.”

Kassa ellen

Akik érdeklődnek a bridzs iránt, május 18–19-én a városházán tekinthetik meg a Miskolc és Kassa közötti viadalt, melynek nyertese megkapja az Expert Kupát. A több mint negyvenéves hagyománnyal büszkélkedő versengésben a tavalyi 5–4-es győzelme után Miskolcnak minden esélye megvan az újabb sikerre.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában