Helyi közélet

2019.04.08. 16:38

360 fokos videó: Téma az utcán, makett az asztalon

Miskolc - A szerkesztőségi beszélgetések is alátámasztják azt a médiában használatos mondást, mely szerint a téma az utcán hever. Sőt, alkalmanként az asztal túloldalán.

Miskolc - A szerkesztőségi beszélgetések is alátámasztják azt a médiában használatos mondást, mely szerint a téma az utcán hever. Sőt, alkalmanként az asztal túloldalán.

Egy ilyen beszélgetés során derült ki ugyanis a Hírek360 csapata számára, hogy az Észak-Magyarország fotóriportere, Kozma István nyolc éves kora óta lelkes makettező.

Több száz példányt készített az évek során, igaz, most két gyermek mellett nincs túl sok ideje arra, hogy a hobbijának hódoljon. Azt azonban megtette, hogy felment az édesapja házának padlására, és egy videó kedvéért előásta az egyik hatalmas dobozt, amelyben fiatalkori alkotásainak egy részét tárolja.

Így került sor egy szerkesztőségi privát kiállításra, amelyen a vadászrepülők és a helikopterek domináltak, hiszen láthattunk amerikai filmekből ismert Apache helikoptert, az oroszok híres Szu-27 Flanker vadászgépét, és ellenfelét, az amerikaiak népszerű F-15-ös Eagle-jét, de egyéb különlegességeket is felfedezhettünk.

Tartsatok velünk!

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="4197160"]

[related-post post_id="4194257"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában