Helyi közélet

2019.04.07. 10:31

360 fokos videó: Állati buli Miskolcon

Miskolc - A napsütésnek és a nyári nyitvatartásnak megörülve ellátogattunk a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba.

Miskolc - A napsütésnek és a nyári nyitvatartásnak megörülve ellátogattunk a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba.

Kiránduljatok velünk

A szurikáták és a gyűrűsfarkú makik hozták a szokásos bohókásan édes formájukat, a medvelányok buzgón keresték a gondozóik által a kifutójukon elrejtett finom falatokat, a papagájok trillázása a Kanári-szigetekig repítette az embert, az egyik guamaco pedig leköpött egy látogatót, de ennek sajnos már csak a hírére értünk oda, felvenni nem tudtuk.

A szaporulattal sincs gond, hiszen a kecskék szó szerint naponta örvendeztetik meg gondozóikat új jövevényekkel, a vadkacsák még várnak májusig, néha már látható messziről a kiskenguru, sok kisteknős is kikelt már, a vemhes kúszósül pedig bármikor világra hozhatja csemetéjét.

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="4194257"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában