Helyi közélet

2019.03.29. 15:38

Miskolc legérdekesebb fái

Miskolc - Adatbázist készítenének a megyeszékhely zöldfelületeiről.

Miskolc - Adatbázist készítenének a megyeszékhely zöldfelületeiről.

A város legidősebb vagy a helyiek számára legkülönlegesebb, legérdekesebb fákat keresi a Zöld Kapcsolat Egyesület. F. Nagy Zsuzsa elnök lapunknak elmondta, a pályázat elsődleges célja a szemléletformálás.

„Szeretnénk ezekre az öreg, ámde gyönyörű fákra felhívni a figyelmet, adatbázist készíteni róluk, és fontos cél az is, hogy a környékükön lakók vigyázzanak rájuk. Javaslatokat is várunk a fák gondozására, a környezetében végzendő tevékenységekre, legyen az a fa ápolása vagy éppen örökbefogadási közösségi piknik” – jelezte. Hozzátette: pályázhatnak egyének, családok, lakóközösségek, iskolai vagy baráti közösségek. A beküldött „pályázatokat” (max. 1 oldal) szakértő csapat értékeli és a három legkülönlegesebb fát kiválasztva támogatják az akcióterv végrehajtását. A beküldés határideje: április 5. Cím: Zöld Kapcsolat Egyesület, 3525 Miskolc, Kossuth utca 13., E-mail: [email protected].

ÉM-TÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában