Helyi közélet

2019.03.20. 11:31

Kivételes életpálya: nem megy ki a divatból

Miskolc - Szenzációs sztorimesélő, abszolút profi médiaszereplő volt az újságírók szerint.

Miskolc - Szenzációs sztorimesélő, abszolút profi médiaszereplő volt az újságírók szerint.

– Volt szerencsém egy hosszabb rádiós interjút készíteni vele néhány évvel ezelőtt, mikor éppen a Miskolci Farsangon készült fellépni – emlékszik vissza Himer Bertalan, ismertebb nevén Paya, az egykori legendás Rockinform című újság szerkesztője, könnyűzenei szakíró.

Himer Bertalan Paya | Fotó: Magánarchívum

– Hálás, profi interjúalany, mivel egy hihetetlen személyiség volt. Rendkívül büszke volt miskolci származására, szenzációs sztorimesélő, abszolút profi médiaszereplő volt. Manapság kevés ilyen akad – idézi fel. – A dalait a generációs különbségek okán leginkább szüleim révén hallgattam, de így utólag is el kell ismerni énektudását, muzikalitását. Akik az ő dalain nőttek föl, biztos, hogy az utolsó percig kedvencükként tisztelték. Soha nem ment ki a „divatból”, a hozzá kapcsolódó generációk életben tartották népszerűségét. Kivételes életpálya volt az övé – összegzi Paya.

Megtörtebb volt…

Koós János pár hete Jakupcsek Gabriella műsorában vendégeskedett utoljára.

– Az a furcsa helyzet állt elő, hogy életem első élő műsorában János volt a vendég Kovács Katival, és most az ő utolsó megjelenése a Jakupcsek Pluszban volt. Kicsit megtörtebb volt, de nem tűnt úgy, hogy ekkora lenne a baj. A beszélgetés alatt néha elfáradt, picit elhalkult, de ezt leszámítva teljesen friss volt.

ÉM-PGY


[related-post post_id="4177463"]

[related-post post_id="4177492"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában