Helyi közélet

2019.03.31. 16:09

Hála, teljes szívből

Miskolc - A mentőknek és Arany­anyunak is felemelő élmény volt a szívek átnyújtása.

Miskolc - A mentőknek és Arany­anyunak is felemelő élmény volt a szívek átnyújtása.

Rengetegen csatlakoztak a borsodi megyeszékhelyen Sinka Eszter „Aranyanyu” körzeti nővér, a Zsaruellátó Egyesület régiós elnökén keresztül a „Horgolj ajándékba szívet!” országos kezdeményezéshez.

Egyenruhások ünnepe lett

Ennek lényege, hogy a jelentkezők szíveket készítettek saját ötletük alapján és azokat eljuttatták egy-egy mentőállomásra, rendőrségre, tűzoltóságra, kórházba, hogy az egyenruhásoknak kapaszkodót nyújtsanak és kifejezzék a hálájukat. A kis ajándékok első átadását Miskolcon, a Mentőszolgálat központjában péntek délelőtt tartották, majd a tűzoltóságra mentek tovább. Az akcióban részt vett a Földes Ferenc Gimnázium 11. E osztálya is.

– Fantasztikus érzés a mentőknek, amikor megköszönik a munkájukat és úgy gondolnak rájuk, mint akiknek hálával tartoznak. Nagyon jól esik nekik a pozitív visszajelzés. Ez különösképpen igaz ma, nőnapon, amikor a hölgyek arról mondanak le, hogy ez az ő ünnepük legyen. Hálában persze a mindennapokban is van részünk. Újraélesztések alkalmával szép pillanatokat élünk át, amikor a családtagok megköszönik, hogy megtartottuk a szeretteiket az életben – mondta el László Zsóka, az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarország régiójának munkatársa.

ÉM-DA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában