Helyi közélet

2019.03.12. 08:56

Gazdit keresünk! Bemutatkozik Panda, Alfonz és Tara

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz.

Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Panda már hétéves, de egészen kis termetű szuka, ezért lakásban is könnyen tartható. Korábban szerető gazdija volt, ezért nagyon kedves, nyugodt kutyus. Viszont rendkívül hiányol egy meleg otthont, ezért minél hamarabb szüksége lenne egy örökbefogadó családra. Veszettségi oltással rendelkezik, de ivartalanítása még hátra van.


Alfonz egyéves, nagy testű, keverék, kan. Emberközpontú, figyelmes eb és már az első sétájánál nagyon ügyesen viselkedett. Örömét azonban ugrálással, hatalmas puszikkal és bújással fejezi ki, és fajtársaival még kicsit bizonytalan. Kinti-benti kutyusnak lenne a legalkalmasabb egy kertes házban, olyan gazdi mellett, aki szívesen viszi sétálni.


Tara egyéves, gyönyörű, nagy testű, bull mix szuka, aki a hírhedt Lyukóból került be a telepre. Nagyon szereti az embereket, jutalomfalattal könnyen motiválható. Más kutyákkal szemben domináns, de megfelelő lemozgatás mellett illedelmes eb válhat még belőle. Olyan gazdi lenne számára ideális, aki nem sajnálja rá az időt, hogy tanítsa.


[related-post post_id="4162378"]

[related-post post_id="4154574"]

[related-post post_id="4139827"]

[related-post post_id="4132024"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában