Helyi közélet

2019.03.26. 13:37

Gazdát keresünk Ribizlinek, Hektornak és Fanninak

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Ribizli egész kicsi, még csak két hónapos és testvéreivel együtt a Miskolci Állategészségügyi Telepen kezdi az életét, ahol már megkapta a chipazonosítóját. Valószínű, közepes testű kutyus lesz belőle majd, ha felnő. Játékos, mozgékony, egészséges kiskutya, ezért olyan családra lenne szüksége, amely tekintettel van a kölyök igényeire.


Hektor gyönyörű, hatéves, németjuhász kan, mikrochip számmal. Idősebb kora és nagyobb testalkata miatt különösen szüksége van a leendő örökbefogadók figyelmére. Fajtájából adódóan okos jószág, aki házőrzésre is teljesen alkalmas lenne egy kertben. Emellett jó néven venné, ha gazdája időnként sétálni vinné, hogy ne hízzon el.


Fanni hároméves, közepes termetű, jó megjelenésű szuka, aki lakásba és kertes házba egyaránt megfelelő társ lenne. Szőrápolásra néha szüksége lehet, félhosszú, szép, zsemleszínű bundáját érdemes időnként átfésülni. Március közepén került be a gyepmesteri telepre a kutyus, ezért még tart a megfigyelési ideje, és chipszámmal sem rendelkezik.


[related-post post_id="4175929"]

[related-post post_id="4169645"]

[related-post post_id="4162378"]

[related-post post_id="4154574"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában