Helyi közélet

2019.03.02. 18:53

A kátyúban van egy kis út

Pamlény - Olvasónk szerint gyakorlatilag már járhatatlanná vált a két települést összekötő út.

Pamlény - Olvasónk szerint gyakorlatilag már járhatatlanná vált a két települést összekötő út.

Érkeznek sorban az olvasóink által beküldött kátyúfotók felhívásunkra. Ezt a fotót Szabóné Rozman Mónika küldte nekünk szülőfaluja, Pamlény közeléből. Mint írta: „mindig elcsodálkozom, hogy mennyire rossz az út Szászfa és Pamlény között. Ez egy 2 km-es útszakasz, amelyen talán 50-60 méter »autózható« út van. A többi tele van kátyúval, úgy is mondhatnánk, hogy a kátyúban van egy kis út. Az emberek már a füves részen autóztak inkább, így ott az úttest szélesebb is a többinél. Néha betoldozzák-foltozzák, de ez csak 1-2 hónap, és az autók, a víz kimossa a »szakszerű« foltozást. Igazából teljesen fel kellene újítani ezt a szakaszt. Az utat használnák, de ez már nem út! Az emberek joggal érzik azt, hogy ők már a világ végén élnek”.

Továbbra is várjuk olvasóink leveleit! Kérjük, idén is: jártukban-keltükben álljanak meg, fotózzák le, vagy videózzák az úthibákat és küldjék el nekünk az [email protected] címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on, vagy az Észak-Magyarországban.

ÉM


[related-post post_id="4155793"]

[related-post post_id="4152462"]

[related-post post_id="4144293"]

[related-post post_id="4141805"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában