Helyi közélet

2019.03.26. 19:32

360 fokos videó: Rátermettségüket bizonyították

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban tartották a III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Regionális Döntőjét.

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban tartották a III. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Regionális Döntőjét.

A kétfordulós komplex versenyen - amelynek fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes - négy fős csapatok mérték össze tudásukat.

Az elméleti részben szakmai- és műveltségi felkészültségüket, idegen nyelvi-, informatikai- és közlekedési ismereteiket tesztelték, a gyakorlati részben pedig látványos, valós élethelyzeteket szimuláló feladatokat és egyéb fizikai erőnlétet, valamint ügyességet igénylő kihívásokat teljesítettek a diákok.

Nem csupán szakma, életút is

„Azok a szakgimnáziumok nevezhették tanulóikat a versenyre, ahol rendészeti ágazati vagy rendvédelmi tagozatos képzés folyik. Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk, ha ezek a tehetséges diákok a rendőri- vagy a rendvédelmi pályán folytatnák tanulmányaikat, és ezzel életútjukat is - az érettségi után” – mondta Kőhalminé Mizsei Orsolya rendőr őrnagy, kiemelt főreferens.

Az ország négy rendészeti szakgimnáziumában zajló válogatóversenyekről az összesítésben legtöbb pontot szerző húsz csapat, azaz nyolcvan diák, jut be az április 25-26-27-én megrendezendő országos döntőbe.

Novák Krisztina | hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

" rel="noopener">A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="4182893"]

[related-post post_id="4175490"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában