Helyi közélet

2019.03.17. 14:40

100 éve Waldorf-pedagógia

Miskolc - Kiállítással, bábelőadással és szakmai programokkal ünnepel a Hámori Waldorf Iskola.

Miskolc - Kiállítással, bábelőadással és szakmai programokkal ünnepel a Hámori Waldorf Iskola.

A Waldorf-pedagógia megszületésének 100. évfordulóját ünnepelte a Hámori Waldorf Iskola. Ünnepi rendezvényüket a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban tartották, mely kiállításmegnyitóval kezdődött. Ennek címe 100 év jelen-lét, és az iskola tanulóinak alkotásait mutatja be.

Ezután Tolnai Antal, az intézmény tanára tartott előadást Virtuális és valóságos jelenlét – gyermekeink és a képernyő címmel. Amíg a szülők az érdekes előadást hallgatták, addig a gyerekek a gyermekkönyvtárban A didergő király című bábelőadáson szórakozhattak, melyet szintén a Waldorf-iskola diákjai adtak elő. A jubileumi programsorozat folytatódik. Március 25-én Balogh Klára, az iskola tanára tart előadást Csend-élet, az alkotó élet – mint az egészség megőrzésének kulcsa címmel a megyei könyvtárban.

Március 21-én délelőtt 8 órától nyílt napra várja az iskola leendő tanulóit. Március 23-án délelőtt 10 órától játszóházzal várja az iskola a gyerekeket, a szülők pedig a Waldorf-pedagógiáról tudhatnak meg hasznos információkat.

HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában