Helyi közélet

2019.02.01. 18:27

Újrázott a Hello, Dolly!

Miskolc - Januárban is a népszerű musical volt a közönségkedvenc Miskolcon.

Miskolc - Januárban is a népszerű musical volt a közönségkedvenc Miskolcon.

Lezárult a szavazás, amelyet a hónap előadásának megtalálására indítottunk a Miskolci Nemzeti Színházzal kiadónk portálján, a Borsod Online-on.

Nem múlik a varázsa

Mint ismert, hónapról hónapra szavazhatnak színházbarát olvasóink arról, melyik elő­adás tetszett leginkább abban a hónapban a miskolci színház műsorából.

Januárban (akárcsak egy hónappal korábban) a legtöbben a Hello, Dolly! Szőcs Artur rendezte változatát támogatták a szavazatukkal.

Ízelítő azokból a véleményekből, amelyeket megosztottak velünk szavazó olvasóink. „Egyszerűen imádtam!”. „Fergeteges hangulatú előadás!” „Pörgős, dallamos, élvezhető”. „Seres Ildikó és Gáspár Tibor jó párosítás volt.” „Nálunk még mindig a Hello, Dolly! arat, már kétszer láttuk, és nem múlik a varázsa, szuper elő­adás volt!”

A szavazásban részt vevők között páros belépőket sorsolt a Borsod Online. Ebben a hónapban a nyertesek: Prebendárcsik Gyuláné, Urbán Erika, Máhr Dániel, Csapó Zsolt Emil, Ardaleánné Kiss Olga.

A játék folytatódik, tartsanak velünk februárban is!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában