Helyi közélet

2019.02.05. 17:01

Szép karácsonyfa, szép rajz - Őrájuk szavaztak

Miskolc - Megvan a legszebb rajz és a legszebb karácsonyfa is. Átadtuk a nyereményeket.

Miskolc - Megvan a legszebb rajz és a legszebb karácsonyfa is. Átadtuk a nyereményeket.

Két versenyt is hirdettünk a közelmúltban, a Borsod Online-on.

Volt nagy öröm

Karácsonyfa-szépségversenyünk és karácsonyi rajzpályázatunk nyertesei hétfőn vehették át nyereményüket szerkesztőségünkben. A legtöbb olvasónknak Gál Sára Abigél 5 éves óvodás rajza tetszett, hiszen nem kevesebb mint 632 szavazatot kapott. Sára az állatok karácsonyát örökítette meg. Örömmel mesélte, amikor decemberben megtudta, hogy az Észak-Magyarország karácsonyi rajzpályázatán ő is díjazott lett, rögtön arra gondolt, hogy milyen szép ajándékot kap majd. Nyereményéből, a vásárlási utalványból végül egy plüsskutyát vásároltak édesanyjával, Marshallt, a Mancs őrjárat című meséből. A mostani utalvány elköltése előtt pedig először körülnéz a játékboltban.

A legszebb karácsonyfa tulajdonosa Gulyás Roland, aki fodrászként dolgozik. A fodrászszalonban felállított fával nevezett a vendégek biztatására. Fája 2,6 méter magas volt, natúr színű díszekkel, melyek nagy része kézzel készített. Természetesen Roland is nagyon örül a nyereményének, és köszöni a szavazatokat a BOON olvasóinak.

A szavazók közül kisorsolt nyertesünk Kerekes Anita lett, aki nem tudott eljönni tegnapi díjkiosztónkra.

Ém-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában