Helyi közélet

2019.02.23. 13:27

Cseppnyi segítség Miskolcon

Miskolc - Most mutasd meg, Miskolc! címmel kétnapos véradást szervezett a Vöröskereszt.

Miskolc - Most mutasd meg, Miskolc! címmel kétnapos véradást szervezett a Vöröskereszt.

A Miskolci Farsanggal egy időben, péntekre és szombatra véradást szervezett a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete a Weidlich udvarban. A rendezvény látványeleme a Weid­lich palota homlokzatán elhelyezett vércsepp-installáció, amelybe a véradók után egy-egy léggömböt eresztenek föl. Minden harmadik lufiba élménykupont rejtenek el. Ezt bárki elkaphatja, aki február 23-án, szombaton 18 órakor eljön a csepp megnyitására, a léggömbesőre – számolt be sajtóközleményében a Magyar Vöröskereszt.

Véradásért élmények

– A két nap alatt legalább 60 véradót szeretnénk bevonzani partnerünkkel, a Női Erőforrás Család és KarrierPONT-tal közösen. A luftballonokban található élménykuponokkal köszönjük meg a véradók és a programot népszerűsítő miskolciak, illetve donoraink segítségét, akik hozzájárultak a véradás sikeréhez. A nyeremények egészséges életmódra és tartalmas szórakozásra buzdítanak, többek között focimeccs­re, pizzázásra, előadásokra szólnak. Híradásunk által reméljük, hogy sokakhoz eljut ennek a példamutató társadalmi összefogásnak a ténye – tudtuk meg a többi között Szathmáry-Király Ágnestől, a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezetének kommunikációs munkatársától.

ÉM-DA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában