Helyi közélet

2019.01.11. 15:44

Legszebbek versenye

Miskolc - Jelentős érdeklődés mellett tart az Észak és a BOON karácsonyfa-szépségversenye.

Miskolc - Jelentős érdeklődés mellett tart az Észak és a BOON karácsonyfa-szépségversenye.

A héten járt le a határidő, ameddig feltölthették a karácsonyfájukról készült képeiket mindazok, akik szeretnének részt venni az idei versenyben.

Gyönyörű látvány

Nyolcvanhárom nevező gondoskodik az izgalomról: kinek a fája lesz a legszebb. Az összes feltöltött képet látva bátran állíthatjuk: pompás fákat ábrázolnak ezek a felvételek. Biztosan hangulatos, szép ünnephez szolgáltak fénnyel és melegséggel. Valójában mindegyik megérdemelné a „legszebb” nevet.

De csak egy kaphatja meg: a képekre adott szavazatok alapján. A díj ugyanis azé lesz, akinek a fotója a legtöbb voksot kapja, kiadónk internetes hírportálján, Borsod Online-on.

A szavazás megkezdődött, és január 17-én délig tart. Az eredményt lapunk január 18-i számában ismertetjük majd. A fődíj: 10 000 forint értékű vacsorautalvány a Molnár Csárda felajánlásával. A szavazók között pedig egy 5 ezer forintot érő könyvutalványt sorsolunk ki a Géniusz könyváruház felajánlásával.

ÉM


[related-post post_id="4085584"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában