Helyi közélet

2019.01.03. 15:50

Kultúra és a kommunikáció Miskolcon

Miskolc - Nagy Réka polgár­mes­teri biztos, főosztályvezető felelős Miskolc kulturális életéért.

Miskolc - Nagy Réka polgár­mes­teri biztos, főosztályvezető felelős Miskolc kulturális életéért.

A hivatali működés közelmúltban elvégzett felülvizsgálatának tapasztalatai alapján a megyeszékhely közgyűlése decemberi ülésén szükségesnek tartotta a miskolci polgármesteri hivatal szervezeti és működési szabályzatának módosítását.

Otthonra lelt

A testület – más dolgok mellett – arról döntött, hogy a város kulturális életével kapcsolatos feladatokat a programszervezési főosztály feladatai közé sorolja be.

Névváltozás

A többletfeladatra figyelemmel a főosztály neve Kulturális, Marketing és Kommunikációs Főosztályra módosult. A „régi-új” főosztály a továbbiakban négy osztályra tagozódik, amelyek a következők: kulturális, marketing és kommunikációs koordinációs osztály, kulturális és marketing osztály, rendezvényszervezési osztály (benne a protokoll csoporttal) és a sajtó osztály.

A Kulturális, Marketing és Kommunikációs Főosztály ve­ze­tője Nagy Réka lett, aki pol­gár­mesteri biztosként a ren­dez­vény­szer­­ve­zésért, marketingért, protokollért és a kom­mu­nikációért felelős.

Nagy Réka decemberben részt vett a Herman Ottó Múzeum évzáró rendezvényén, ahol azt mondta, hogy Miskolcnak magasra kell tenni a lécet, hiszen nagy a verseny a kulturális piacon. Hangsúlyozta, hogy a Herman Ottó Múzeum előkelő szerepet vívott ki magának a helyi kulturális színtér alakításában, fontos értékközvetítő ereje van.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában