Helyi közélet

2018.12.20. 17:39

Útlezárással kezdődött a miskolci tüntetés

Miskolc - Ismét a munka törvénykönyvének változása és a közigazgatási bíróságok bevezetése ellen tiltakoztak.

Miskolc - Ismét a munka törvénykönyvének változása és a közigazgatási bíróságok bevezetése ellen tiltakoztak.

Félpályás útlezárással kezdődött csütörtök délután az Autonóm Területi Szakszervezet (ATSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) által meghirdetett kormányellenes tüntetés Miskolcon, a Búza téren.

A tüntetésen résztvevők autói rendőri felvezetéssel érkeztek a Gömöri pályaudvartól a 26-os út Búza téri szakaszára a görög katolikus templom mellé. A forgalomlassító akcióban 13 személygépkocsi vehetett részt. A gépkocsikon a szervező szakszervezetek mellett feltűntek a Közúti Közlekedési Szakszervezet (KKSZ) zászlói, valamit transzparensekkel is tiltakoztak a résztvevők a munka törvénykönyvének változása és a közigazgatási bíróságok bevezetése ellen.

Az útlezárás rövid idő alatt éreztette hatását, a 3-as és 26-os főutak csomópontjában nagy dugók alakultak ki a demonstráció ideje alatt.

Az útlezárás végeztével a gépkocsik elhagyták a helyszínt, az akció délután öt órától egy vonulással egybekötött békés tüntetéssel folytatódik, melyről szintén hírt adunk.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="4085936"]

[related-post post_id="4083930"]

[related-post post_id="4083861"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában