Helyi közélet

2018.12.20. 16:22

Újabb, ezúttal halálos baleset az M3-as autópályán

Gelej - Halottja is van az újabb balesetnek: a kisteherautó sofőrje beszorult a roncsba, a tűzoltók szabadították ki.

Gelej - Halottja is van az újabb balesetnek: a kisteherautó sofőrje beszorult a roncsba, a tűzoltók szabadították ki.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. december 20-án 14 óra 27 perckor az M3-as autópálya 145 kilométerében, - Miskolc irányába, Gelej térségében - egy tehergépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó kamion mögött és azt utolérve nekiütközött.

A baleset következtében a kistehergépkocsi sofőrje beszorult a járműbe, akit a mezőkövesdi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki az autóból. A sérültet a mentők ellátták, de az életét nem tudták megmenteni. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A torlódás 4 kilométeres, érdemes a mezőnagymihályi csomóponton letérni és az igricinél visszahajtani.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszt óvatosan közelítsék meg. A mai napon, a délután folyamán az M3-as autópálya Miskolc felé vezető sávjaiban több közúti közlekedési baleset is történt. A csúszós út és a havazás miatt kérjük, lassabban közlekedjenek.

...,hogy mindenki hazaérjen!

ÉM


[related-post post_id="4087074"]

[related-post post_id="4085874"]

[related-post post_id="4085786"]

[related-post post_id="4085201"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában