Helyi közélet

2018.11.10. 18:01

Mindenszenteki tökfaragó verseny az Északkal a Borsod Online-on – Megvan a nyertes

Miskolc - Pénteken a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri eldöntötte, hogy melyik a legszebb tök.

Miskolc - Pénteken a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri eldöntötte, hogy melyik a legszebb tök.

Muzsnyai Mariann örülhet, mert a lapunk által meghirdetett játék első tíz, legtöbb szavazatot szerzett versenyzői közül az általa faragott tököket találta a zsűri a legszebbnek.

Egyre többen díszítik lakásukat, kertjüket saját kezűleg vagy a családdal, barátokkal közösen faragott tökkel, ezért is hirdettük meg játékunkat. Mondtuk, érdemes belevágni a tökbe!

Gratulálunk!

A játékban azok vehettek részt, akik feltöltöttek egy saját faragott tökről készült fotót kiadónk portáljára, a www.boon.hu oldalra, és kitöltötték az ugyanitt található adatlapot is. Ezután vártuk a szavazatokat, a jelzett határidőig 10 legtöbb szavazatot kapott fotó közül az Észak-Magyarország szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri választotta ki az első helyezettet: Mariannt. A fődíj: a Molnár Csárda felajánlásával 10 000 forint értékű, 2 személyre szóló vacsorautalvány. A szavazók között egy darab negyedéves digitális Észak-előfizetést, valamint északos ajándékcsomagot is kisorsoltunk A szerencse Szűcs-Bárczy Gabriella olvasónknak kedvezett.

A nyerteseknek gratulálunk, az ajándékok átadásáról értesítjük majd őket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában