Helyi közélet

2018.11.13. 14:46

Kreatív miskolci állatbarátok segítettek

Miskolc - Szombaton tetoválásukkal jótékonykodhattak az állatbarátok.

Miskolc - Szombaton tetoválásukkal jótékonykodhattak az állatbarátok.

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány szombaton rendkívül kreatív módját találta meg az adománygyűjtésnek. Már évek óta segítik a Miskolci Állat­egészségügyi Telepet önkéntes munkájukkal. Számos kutyust juttattak szerető gazdihoz, és most tetováló művészek is a nemes ügy mellé álltak.

– Viszlai Vivien üzletvezető keresett meg először minket, hogy szeretne valamilyen módon segíteni a kóbor kutyákon. A barátnőivel közösen az Otthonkában szerveztek számunkra jótékonysági estet, ami olyan jól sikerült, hogy elhatároztuk, legyen folytatása – tudtuk meg Papp Vandától, az alapítvány elnökétől.

– Vivien barátja tetoválással foglalkozik, ezért arra gondoltunk, hogy november 10-én megrendezzük a Jótékonysági Walk In Day-t. Reggel 10-től este 22 óráig bárki jöhetett tetováltatni Kiss Csaba szalonjába, aki vállalta, hogy állatos ábrát varrat föl a bőrére, és a befolyó teljes összeget felajánlja a gyepmesteri telep lakóinak.

Tárgyi adományok is

Körülbelül harmincan kértek sorszámot, köztük sok ismerős arc és néhány érdeklődő, akik a kutyusok hatására döntötték el, hogy megcsináltatják a rég tervezett tetoválásukat.

Mások pedig tárgyi adománnyal: rongyokkal, konzervvel, rizzsel és tésztával járultak hozzá a kezdeményezéshez, amit a továbbiakban is szívesen fogadnak alapítványuknál és a telepen egy­aránt.

ÉM-DA


[related-post post_id="4043559"]

[related-post post_id="4036305"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában