Helyi közélet

2018.11.27. 17:59

Hajrá Eszti és Levi!

Miskolc - A nézők úgy döntöttek, hogy a miskolci táncospárnak is ott a helye a középdöntőben.

Miskolc - A nézők úgy döntöttek, hogy a miskolci táncospárnak is ott a helye a középdöntőben.

Sok-sok éves munka eredménye

A testvérpár sikere nem véletlen: hároméves koruk óta a Szinvavölgyi Néptáncműhelyben tanulják a tánclépéseket.

Hétfőn édesapjukkal, Maródi Attilával sikerült beszélnünk, aki a néptáncműhely egyik művészeti vezetője. Öröme és boldogsága kétszeres: a tánccsoport is ott van a középdöntőben.

– Sok-sok éves munka eredménye a Fölszállott a pávában elért siker. Édesapaként pedig nagyon-nagyon büszke vagyok. Eszternek komoly szólótáncosi eredményei vannak, többször is hívták hivatásos táncegyüttesbe, de ő a médiát választotta. Jelenleg az ELTE-re jár média-kommunikáció szakra. Levente a Lévay József Református Gimnázium végzős diákja, ő a Magyar Táncművészeti Egyetemre felvételizik. Nagyon sok ember munkája van a sikeres produkció mögött. Elmentünk tanácsokért olyan táncosokhoz, akik a sárpilisi táncok szakértői. Szívből köszönjük a sok-sok szavazatot, reméljük, a középdöntőben is hasonló sikert érünk el – fogalmazott Maródi Attila.

Eszter és Levente egyébként Miskolc terein is eltáncolták a sárpilisi ugróst, ezzel a kis videóval biztatták a nézőket szavazásra. Kódjuk a 30-as.

ÉM-HE


[related-post post_id="4052991"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában