Helyi közélet

2018.11.16. 08:45

Egy-egy tábla csoki, sok szeretettel

Miskolc - Segítsünk együtt a Mikulásnak, hogy meglephesse a sérült gyermekeket.

Miskolc - Segítsünk együtt a Mikulásnak, hogy meglephesse a sérült gyermekeket.

Közeleg a december, és valószínűleg már a Mikulás is töltögeti a csomagokat, hogy minden gyereknek örömet szerezhessen. Ebben az Észak-Magyarország is szeretne neki segíteni.

Az idén ismét csokigyűjtő ak­ciót indítunk, hogy meglepjük vele a hátrányos helyzetű gyerekeket. Az összegyűjtött édességgel ebben az évben a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt támogatjuk. Ez az intézmény rendkívül fontos szerepet tölt be, feladata pedig igen sokrétű. Öt telephelyen működik, és munkájuk felölel mindenféle fogyatékossági területet.

Csak egy tábla csokit kérünk

Kérjük kedves olvasóinkat, Önök is járuljanak hozzá a sérült gyermekek ünnepéhez. Dobjanak be egy-egy tábla csokoládét a szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán elhelyezett nagy piros dobozba december 5-én 12 óráig. Mi már ezt tegnap megtettük. Címünk:­­­ Miskolc, Zsolcai kapu 3.

ÉM-HE


[related-post post_id="4049415"]

[related-post post_id="4032772"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában