Helyi közélet

2018.10.02. 16:47

Ünnepi receptverseny: Sütés-főzés az Északkal - Küldje be receptjét és nyerjen!

Miskolc - Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ünnepi ételek és desszertek kerülnek a karácsonyi asztalra, s nevezzen be ezekkel a Észak-Magyarország receptversenyébe!

Miskolc - Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ünnepi ételek és desszertek kerülnek a karácsonyi asztalra, s nevezzen be ezekkel a Észak-Magyarország receptversenyébe!

Olvasóink ezúttal is több recepttel pályázhatnak, a zsűri által kiválasztott legjobbak bekerülnek a SÜTÉS-FŐZÉS az ÉSZAKKAL vendégváró receptmagazinba a beküldő arcképével és nevével.

Ezért kérjük a receptekkel együtt egy arcképet is juttassanak el hozzánk magukról.

A kiadványban meg nem jelenő receptek sem vesznek kárba, hiszen azokból a napilap Ízvilág oldalán mutatunk be néhányat. Hagyományainknak megfelelően az ünnepi receptmagazinba bekerülő ételleírások beküldői közül a legjobbakat értékes ajándékokkal díjazzuk. Az ételleírásokat elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre a kuponon lévő adatok megadásával (recept címe, beküldő neve, címe, elérhetősége ). A receptek beküldhetők postai úton is a napilapban megjelenő kupon csatolásával.

Jelige: „Ünnepi receptverseny”.

Cím: Észak-Magyarország 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.

Beküldési határidő: 2018. november 3. 12.00

A recept beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy nevemet és az általam beküldött arcképemet az Inform Média Lapkiadó Kft. a receptbeküldő versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje és amennyiben az általam beküldött receptet a zsűri kiválasztja, úgy hozzájárulok, hogy a recept a nevemmel és a fotómmal megjelenhessen az Inform-Media Lapkiadó Kft. által kiadott „Sütés-főzés az Északkal” című magazinba és /vagy a napvilág Ízvilág oldalán. Kijelentem, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. www.informmedia.hu/adatvedelmi-tajekoztato oldalán található Adatvédelmi tájékoztatóját megismertem és elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a fent adatkezelési hozzájárulásom visszavonására az adatkezelé[email protected] e-mail címen van lehetőségem.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában