Helyi közélet

2018.10.04. 17:25

Újra startol a kalandos futam Hidasnémetiben

Hidasnémeti - Már lehet nevezni a sok izgalmat ígérő kalandrallyra.

Hidasnémeti - Már lehet nevezni a sok izgalmat ígérő kalandrallyra.

Idén 8. alkalommal rendezik meg a Hidasnémetiből rajtoló kaland­rallyt. Kalász István, a verseny főszervezője lapunknak elmondta: az idén október 20-án tartják az izgalmas futamot, amely hagyományosan Hidasnémetiből rajtol, majd a térség látványosságait érintve ismét visszatér a versenyt rendező település határában található Nepomuki Szent János-szoborhoz. Indulni bármilyen, közúti forgalomban részt vevő járművel lehet. GPS-vevő szükséges! Amennyiben nem rendelkezik vele a nevező, jeleznie kell a rendező felé, hogy bérelhessen készüléket. Az útvonalunk egyik pontján délben ebéddel várják az indulókat. A versenyt amatőröknek és profiknak is ajánlják. A túrakategória kevesebb GPS-helyszínnel, kisebb szintidővel, ezáltal rövidebb útvonallal rendelkezik.

A rally rendezője a Meligen Hungary Zrt., valamint a Hidasnémeti Művelődési Ház. A nevezés részleteiről érdeklődni a művelődési ház telefonszámán lehet: 06-46/552-212.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában