Helyi közélet

2018.10.02. 14:35

Sütés-főzés az Északkal

<strong>Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ételek és desszertek kerülnek az ünnepi asztalra év végén, s nevezzen be ezekkel az Észak-Magyarország receptversenyébe!</strong>

Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ételek és desszertek kerülnek az ünnepi asztalra év végén, s nevezzen be ezekkel az Észak-Magyarország receptversenyébe!

Küldje be receptjét és nyerjen!

Olvasóink ezúttal is több recepttel pályázhatnak, a zsűri által kiválasztott legjobbak bekerülnek a "SÜTÉS-FŐZÉS az ÉSZAKKAL" vendégváró receptmagazinba a beküldő arcképével és nevével. Ezért kérjük a receptekkel együtt egy arcképet is juttassanak el hozzánk magukról.

A kiadványban meg nem jelenő receptek sem vesznek kárba, hiszen azokból a napilap Ízvilág oldalán mutatunk be néhányat. Hagyományainknak megfelelően az ünnepi receptmagazinba bekerülő ételleírások beküldői közül a legjobbakat díjazzuk.

Az ételleírásokat elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre az alábbi adatok megadásával:

A recept címe:

Beküldő neve:

Címe:

Telefonszáma:

E-mail-címe:

Beküldési határidő: 2018. november 3. 12.00

A receptbeküldő verseny résztvevője kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nevét és az általa beküldött arcképét az Inform Média Lapkiadó Kft. a receptbeküldő versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje, és amennyiben az általa beküldött receptet a zsűri kiválasztja, úgy hozzájárul, hogy a recept a nevével és a fotójával megjelenhessen az Inform Média Lapkiadó Kft. által kiadott „ Sütés-főzés az Északkal” című magazinban és/vagy a "Napvilág - Ízvilág" oldalán. A résztvevő kijelenti, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. www.informmedia.hu/adatvedelmi-tajekoztato oldalán található Adatvédelmi tájékoztatóját megismerte és elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az adatkezelési hozzájárulás visszavonására az adatkezelé[email protected] e-mail címen van lehetősége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában