Helyi közélet

2018.10.11. 15:18

MVK: ismét jönnek a villamospótlók

Miskolc - A Vasgyárban október 15-23. között, az 1-es villamos vonalának egy-egy szakaszán az október 20-án és 21-én lesz vágányzár.

Miskolc - A Vasgyárban október 15-23. között, az 1-es villamos vonalának egy-egy szakaszán az október 20-án és 21-én lesz vágányzár.

Az MVK Zrt. közleménye azt írja, október 15-23. között a 2-es villamos nem közlekedik, az 1-es villamosok viszont sűrűbben járnak. Az utolsó 2-es villamos a Tiszai pályaudvarról október 14-én 19:40-kor, a Vasgyárból 20:02-kor indul, ezután az Újgyőri főtérről induló autóbuszokat lehet igénybe venni a Vasgyár felé, illetve a Vasgyárból az Újgyőri főtér felé. Ezeken a járatokon érvényes a villamosbérlet. Október 24-én az első 2-es villamos a Tiszai pályaudvarról 04:30-kor, a Vasgyárból 04:55-kor indul.

Egy-egy napra az 1-es villamos sem jár majd bizonyos szakaszokon. Október 20-án, szombaton a Tiszai pályaudvar és a Centrum/Szinvapark megállóhely között vágányzár lesz, emiatt villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek. Az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 08:52-kor indul. A villamospótló autóbuszt a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemrét, a Soltész Nagy Kálmán utca és a Centrum/Szinvapark megállóhelyeken pedig a villamosmegállóban. A vágányzárat követően az első 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 17:08-kor indul.

Október 21-én, vasárnap a Tiszai pályaudvar – Malomszög utca szakaszon vágányzár lesz, emiatt villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek. Az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 08:50-kor indul. A villamospótló autóbuszt a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemrét és a Városház tér között a villamosmegállóban, a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamosmegállóban, a Tiszai pályaudvar irányába pedig a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen. A vágányzárat követően az első 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 17:10-kor indul.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában