Helyi közélet

2018.10.23. 17:03

Hámori címvédők a Győri kapuban Miskolcon

Miskolc - Százszázalékos teljesítménnyel védték meg bajnoki címüket.

Miskolc - Százszázalékos teljesítménnyel védték meg bajnoki címüket.

Felső-Hámorba került az újabb Észak-kupa: a Waldorf iskola egyik csapata lett a bajnok a szerdán rendezett „kölyök” korosztályos kamakupán. Miskolc sportjának újabb megmérettetését a Bársony J. utcai iskola pályáján rendezték.

A waldorfosok elsőségéhez nem fért kétség, százszázalékos teljesítménnyel védték meg néhány héttel korábbi (hazai pályán elért) bajnoki címüket a 11–15 évesek között, de a mostani házigazdák, a Bársony János Iskola diákjai is kitettek magukért: többségükben újoncként szerepelve, két csapatukkal megszerezték a második és a harmadik helyet. A serleget a győzteseknek az iskola igazgatója, Hoskó Orsolya, illetve az Észak-Magyarország nevében Munkácsi Tünde adták át az Észak-Keleti Átjáró Egyesület és a Zöld Meteor kamaklub rendezvényének végén. A szervezők terve, hogy még idén további egy hasonló korosztályos kama­kupát kiírjanak, újabb helyszínt bevonva a sorozatba.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában