Helyi közélet

2018.10.10. 17:36

Egy évre szól a győztes igazgató mandátuma

Miskolc - Diákigazgatót választottak szerdán a Földes Ferenc Gimnáziumban.

Miskolc - Diákigazgatót választottak szerdán a Földes Ferenc Gimnáziumban.

A jelöltek képünkön: állók balról: Holló Béla Erik, Pércsi Balázs, Demcsik Dorián, Lajtos Bence, Dienes Márton András, Pap Arion, Koncz Botond, Varga Balázs, Keresztes Kornél, ülők balról: Kiss Móric Benedek, Kupcsok Lőrinc, Nagy Dalma, Tóth Botond és Gál Ákos.

2001-től az öt tizenegyedikes osztály adhat jelölteket – tájékoztatott Kovácsné Szeppelfeld Erzsébet igazgatóhelyettes, a program felelőse. A tanulók alkotta ellenőrző bizottság gondosan ügyel a lebonyolításra, hogy a két nap alatt – persze sok vidámsággal – szabályosan történjen a versengés.

A diákok minden eszközt bevetnek a kampány során Fotó: Bujdos Tibor

A programban, melynek során az iskola szinte minden zegét-zugát kihasználják a résztvevők, többek között látványos nyitófelvonulásnak tapsolhat, kampányfilmeket, színdarabokat tekinthet meg az iskola diákjaiból és a meghívottakból álló vendégsereg. A megválasztott diákigazgató pedig az elkövetkező évben az iskola diák­önkormányzatával együttműködve a tanulókat érintő számos kérdésben mondhatja el véleményét.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában