Helyi közélet

2018.10.16. 10:00

Álomgazdiját várja Milka, Süti és Arnold

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Milka, az öt hónapos, német juhász jegyeit magán viselő, keverék szuka, színéről kapta találó nevét. E hónap elején került a Miskolci Állategészségügyi Telepre a serdülő állat, aki nemcsak testtömege tekintetében fog még növekedni, de viselkedésében is formálódóban van. Mikrochippel egyelőre nem rendelkezik, ezért a kód beültetése az új gazdijára vár.


Sütit a pinduri, keverék szukát, hamar magára hagyta családja. Október elején, két hónaposan került ideiglenes gyámság alá a gyepmesteri telepen. Fekete buksi fejével, játékos kedvével, bárkit levenne a lábáról. Olyan gazdi jelentkezését várja, aki tanítgatná és hűségesen gondoskodna róla élete végéig.


Arnold egyéves, zsemle színű, közepes testalkatú fiatal felnőtt kan, aki már március óta, több mint fél éve vár örökbefogadó családjára. Közepes testalkatával, kisebb helyen is tartható, de jó házőrző válhatna még belőle, türelmes nevelés után egy szeretetteljes környezetben, felelős állattartók körében.


[related-post post_id="4011898"]

[related-post post_id="4003824"]

[related-post post_id="3996649"]

[related-post post_id="3987785"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában