Helyi közélet

2018.09.11. 14:56

Amber, Lurkó és Bella gazdit keres

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az -összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az -összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Amber egyéves, 17 kilós, közepes testalkatú, keverék, zsemle színű, nőstény, aki augusztus végén került be a menhelyre, ezért egyelőre tart a tizenöt napos megfigyelési ideje. Fiatal kora miatt jelleme még formálható, és mivel rövid szőrű, ezért valószínű, hogy a kutyaszépség-ápolással sem lesz sok gondja az új gazdinak.


Lurkó éppen ellentéte Ambernek, mert leginkább fekete pulira emlékeztető, 19 kilós, keverék hím, ezért olyan gazdának ajánlott, aki szívesen foglalkozik az állat szőrével. Idősebb kora miatt különösen nagy segítség lenne számára egy szerető család gondoskodása.


Bella németjuhász-jellegű, nagy testű, 39 kilós, hatéves nőstény, akit az előző gazdája adott le a gyepmesteri telepre, mert tovább már nem tudott róla gondoskodni. Tehát lehet benne bízni, hogy kevesebb előzetes negatív tapasztalattal rendelkezik, és egy hűséges gazdi kezei alatt jó házőrző válna belőle egy nagyobb telken.


[related-post post_id="3972485"]

[related-post post_id="3965269"]

[related-post post_id="3952221"]

[related-post post_id="3950069"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában